Pandemie

Home
Klik op afbeeldingen
Tarotleggingen

Meer dan een jaar pandemie, hoe ga ik verder?

We zitten al meer dan een jaar in een pandemie. Met deze tarotactiviteit kijk je terug, en ontvang je de frisse energie van een schildknaap om mee verder te gaan.  


Lockdown met Sint Barbara

Aan huis gekluisterd, weinig contacten. De beperkingen van een lockdown doen denken aan Sint Barbara. Zij was in opgesloten in een toren. Niemand mocht bij haar komen. Dit tarotlegpatroon biedt handvatten voor in een lockdown.


Dolores - Omgaan met wie anders denkt over de pandemie
 

Hoe om te gaan met familie, vrienden en collega’s waar je het helemaal niet mee eens bent? Dat is het thema van dit legpatroon en een paar tips.


St. Rochus - legpatroon voor een pandemie


Onze levens zijn ingrijpend veranderd door de pandemie.  Wat helpt je?


Een wandelingetje door de buurt
 
Een dagelijkse wandeling met tarot haalt je uit de sleur, ook als het simpelweg een blokje om is. Je ontmoet het mysterieuze en onverwachte, wat je anders niet opgemerkt zou hebben.
Hulp wanneer je bang bent

Deze tarotlegging helpt wanneer je bang bent.


Engel van juni: MuriŽl


Deze tarotlegging helpt je te ontspannen. De engel van juni heeft een vliegend tapijt. Op zijn tapijt kan hij ieder die zijn hulp nodig heeft brengen waar hij maar heen wil. Hij kan ook jou naar zo’n plaats brengen.

Meditatieve psalmlegginen

Voeg je in een religieuze traditie van eeuwen waarin mensen psalmen lezen wanneer ze niet kunnen slapen. Meditatief lezen van psalmen biedt rust. Hoop


De tarotlegging "Het sneeuwklokje" helpt om hoop en nieuwe moed te krijgen. In februari en maart kondigt het sneeuwklokje midden in de winter de komst van het voorjaar aan.
Nieuwe moed

Deze tarotlegging is geÔnspireerd door woorden van Clara van Assisi: "Kijk in de spiegel van de eeuwigheid". Wat je ziet in de spiegel van de eeuwigheid brengt rust en helpt om je zorgen los te laten.


Sint Jozef te hulp

Paus Franciscus legt problemen waar hij geen oplossing voor weet, onder een beeldje van een slapende Jozef. 

Een tarotlegging om je probleem te verkennen en een knutsel om zelf een slapende Sint Jozef te maken, waar jij je probleem onder neer kan leggen.Kerstmis vieren met familie midden in de covid-pandemie

De kersttijd is van oudsher een tijd voor familieconflicten. Corona maakt die explosiever. Deze tarotlegging met de hofkaarten helpt om bezoek en conflicten te managen.