Tarotleggingen voor in de herfst

Home
Klik op afbeeldingen
Tarotleggingen
Herfst dag tot dag met tarot

Vallende bladeren en witte wieven: de herfst is een tijd van geheim en mysterie. Een vraag voor een tarotkaart bij iedere dag van de herfst. De eerste vraag is op 21 september bij het begin van de herfst en de laatste op 31 oktober.
Tarotlegging en ritueel voor de herfstequinox

Herfsttijd is oogsttijd. Met deze tarotlegging vier je jouw oogst. In het ritueel dat bij de tarotlegging hoort, breng je je hartsverlangen dichterbij en maak je de overgang naar de herfst. Het ritueel doe je op de de dag dat de herfst begint.

Balans - tarotlegging voor de lente- en herfstequinox

Deze tarotlegging gaat over balans en onbalans in ons leven. Hij helpt om een balans te vinden en geeft inzicht wanneer het evenwicht op dit moment niet gevonden kan worden.Judasoren in november  

November, stormachtig en al winters stil. Een tarotkaart voor iedere dag van deze maand. Om dagelijks verrassend inzicht te krijgen in je situatie en je te verbinden met de natuur, legenden, en feesten van de novembermaand.
De kracht van je voorouders - tarotlegging voor Halloween

Deze tarotlegging is voor Allerzielen en Halloween. Begin november waarin de bladeren onherroepelijk hun blad gaan laten vallen brengt ons in contact met hen die ons zijn voorgegaan. De tarotlegging helpt je om je van de kracht bewust te worden van je familie. 
Een blokje om op Halloween

Je gaat een blokje om, op de avond van Halloween. Bij het dichtdoen van de voordeur valt een skelet uit de gangkast. Een vleermuis, een uil, een spin en een lichtje in een pompoen helpen je om te gaan met het geraamte dat is opgedoken.

Voorouders

Sta stil bij wat jouw voorouders jou te bieden hebben. Je richt je op familievoorouders en spirituele voorouders, in wiens traditie jij je voelt staan. Maak gebruik van hun kwaliteiten, die zij aan jou doorgegeven hebben. Een tarotlegging voor Samhain en Allerheiligen.
 
Heer herinner u de namen - tarotlegging voor Allerzielen

Op 2 november is het feest van Allerzielen. Op dit feest gedenken we de mensen die we verloren hebben. Met deze tarotlegging voor Allerzielen kun je het leven van een dierbare gedenken en hem of haar een nieuwe plaats geven in je bestaan.
Wanneer je geen mooie herinneringen hebt

Deze tarotlegging helpt je omgaan met de dood van iemand aan wie je geen goede herinneringen hebt, wat het moeilijk maakt om vrij verder te leven.
Spook in huis

Een tarotlegging voor Halloween. Bevrijd een spook dat aan het leven gekluisterd is en jezelf daarbij. Laat je familiegeschiedenis, de geschiedenis van de plaats waar je woont en je verbeelding zijn werk doen bij het duiden van de kaarten.   


Als ik een weerwolf ben


Een tarotlegging voor Halloween. Met deze tarotlegging verbeeld je je dat je een weerwolf bent. Je kijkt hiermee naar kanten van jezelf, die niet aan bod komen in het daglicht. Het brengt je op wegen die je niet vaak gaat. En misschien zitten er aanwijzingen in, die je kunt gebruiken in het echte leven.
Sint Maarten

Een feest van licht, kinderstemmen en lekkers, met als achtergrond Sint Maarten die zijn mantel in tweeŰn scheurde en de helft aan een bedelaar gaf. Deze tarotlegging helpt om te beseffen wat mensen van jou nodig hebben, van alle je kwaliteiten en eigenschappen die jij bezit, en wat je verrassend ontvangt als je dat geeft.
Lampionnen
'Ik loop hier met mijn lantaren'

Een dromerige tarotlegging bij bij het liefste Sint Maarten liedje. Ga mee met een kind die de avond van Sint Maarten beleeft. De kaarten die je trekt gaan over jezelf. 


Tarotlantaarns


Een tarotlantaarn houdt je wens levend. Tarotkaarten kan je inzetten als mooie visuele verbeeldingen van je wensen. Door het licht in de lantaarn wordt de kaart mysterieus en sprookjesachtig verlicht. Je verbindt je wens met iets prettigs ontspannends.
Sint Nicolaas en het pekelvat

Volgens een legende maakte Sint Nicolaas drie dode scholieren levend die in een pekelvat bewaard werden. Deze tarotlegging helpt om je leven uit het zout te halen. De tarotlegging helpt wanneer je toe bent aan vernieuwing.
Sint Nicolaas en de drie dochters

Sint Nicolaas zamelde ooit geld in voor een bruidschat van drie dochters De tarotlegging gaat over de waarde van geld. De tarotkaarten van de legging helpen je om bij de liefde en de goedheid te komen die je in je hebt.
Sint Nicolaas en het graan - tarotlegging

Deze tarotlegging geeft steun als je denkt dat niets meer je kan helpen. Hij ge´nspireerd door een legende over Sint Nicolaas uit Rusland.
Sint Nicolaas in de storm

Wanneer iemand je redt, dan wil je hem of haar bedanken. Maar, wie of of wat brengt die redding eigenlijk? Een mysterieuze tarotlegging, die je helpt bij een probleem.


Sint Nikolaas en de dief


Soms weet je dat je gedrag niet integer is. Soms twijfel je erover of je aanpak wel in de haak is. Met dit legpatroon, ge´nspireerd op een Russische legende over Sint Nikolaas, krijg je in beide gevallen wijze raad.
Een sinterklaascadeau

"Daar wordt aan de deur geklopt, hard geklopt, zacht geklopt". Met deze tarotlegging ontvang je een sinterklaascadeau.