Strand en zee met tarot 15-21 juliEen dagkaart uit de tarot voor iedere dag in de maand juli, geïnspireerd door zee en strand: voor als je thuis blijft, of voor in de vakantie. Hier zijn de vragen voor de tarotkaarten bij de derde juli week.


15 juli VuurtorenLopen en bij een vuurtoren uitkomen. Een vuurtoren op een stevige rots. Een rustige zee. Wat is vandaag een baken voor mij?

 

 

 

16 juli VoetstappenVoetstappen op het strand bij zonsondergang. Om een kaart bij te trekken: De voetstappen die ik vandaag achter wil laten.

 

17 juli Woeste golvenEen wandeling aan het strand. De zee is woest en wild. De golven spatten tegen je aan. Je proeft de zoute smaak van het water en de wind waait door je heen. Vraag om de kaart bij te trekken: Hoe kan ik uitwaaien vandaag?

 


 

18 juli Het moois over de duinen


Een duin op om naar de zee te gaan is flink klimmen. Je ziet enkel pad en duin voor je. Ben je bovenop het duin, ligt plotseling de zee voor je. Om een kaart bij te trekken: welk moois zie je over de duinen? (positief duiden).

  

19 juli Een schatSchelpen gevonden. Wat houd ik in mijn handen?
20 juli Een kopje koffie


Strandtenten. Vaak van hout dat lekker warm is geworden is door de zon. Zanderig zijn ze ook, dat kan niet anders aan het strand. Er is schaduw, koffie en cappuccino. Vraag om een kaart bij te trekken: Waar heb ik zin in?   

21 juli Geen geluid


Avond. Rust. De zon is bijna onder. Stil, geen geluid. Niks dat stoort. Vraag voor een kaart: Hoe kom ik tot rust?


© Tekst Berthe van Soest 2009

Strand en zee 22-31 juli