Tarotlegging voor Hemelvaart

Na zijn dood verschijnt Jezus enkele malen aan zijn leerlingen en dan stijgt hij in een wolk op naar de hemel. Vanaf dat moment is er geen tastbaar contact meer met hem mogelijk. Deze tarotlegging gaat over hemelvaart en de invloed van Jezus op jouw leven.


1   2    3Kaart 1: Hemelvaart

Waarom is Jezus naar de hemel gegaan?

Deze kaart geeft een reden waarom Jezus is opgestegen naar de hemel.

 
Kaart 2: Hemel

Wat doet Jezus in de hemel?

Wanneer er meerdere personen te zien zijn op de kaart die je trekt, kies dan de figuur die jou het meeste aan Jezus doet denken. Wanneer er alleen symbolen op de kaart te zien zijn, let dan op de energie die de kaart laat zien en de sfeer die de kaart uitstraalt. Doet Jezus iets voor jou, voor een ander, voor vrede of voor de wereld? Je kunt ook kijken naar zijn houding: meelevend, blij of rechtvaardig. Het kan natuurlijk ook zijn, dat Jezus niks doet in de hemel.
 

Kaart 3: Invloed

Wat is de invloed van Jezus op mijn leven?

Deze kaart laat zien hoe het leven van Jezus, zijn boodschap en zijn persoon, invloed heeft op jouw leven. Wordt je getroost, geheeld, krijg je rust? Of wordt je door hem geïnspireerd te zorgen voor je naasten en de aarde? Wanneer je een kaart trekt die je teleurstelt, vraag je dan af hoe dat komt, wat je verwacht van Jezus en zijn boodschap, en van jezelf. 

Tarotlegging: © Berthe van Soest 2009, 2012
Herkomst afbeelding

Naar lenteleggingen
Naar tarotleggingen
Naar homepage