Spirituele weg

Home
Klik op afbeeldingen
Tarotleggingen
Je toewijden aan de levensbron

Deze tarotlegging jouw spirituele pad in kaart. Met del laatste kaart wijd je je opnieuw toe aan jouw levensbron
Dankbaarheid

Het beoefenen van dankbaarheid is een belangrijke spirituele praktijk. Deze tarotlegging helpt je om je bewust te maken waar je dankbaar voor bent. De tarotlegging is geïnspireerd door Lammas (1 augustus), een seizoensfeest waarop gevierd wordt dat de oogst begonnen is.
visser "Kom, volg mij!" Geroepen aan het meer van Galilea

Deze tarotlegging helpt bij het vinden van zin en doel in je leven, een spirituele taak. De vragen volgen het verhaal over de roeping van de eerste leerlingen bij het meer van Galilea uit de bijbel.
De gelijkenis van het zaad

Niet alles in ons leven gaat zoals we dat graag zouden willen. Omgaan met wat niet gegaan is zoals je had gehoopt is een belangrijke sprirituele opgave. De gelijkenis over het zaad uit het bijbelboek Marcus, helpt ons hierbij.
Bij je bron komen

Bij je bron komen is een diep verlangen. Soms kan je je bestoft voelen, droog en dorstig: de zolder volgestouwd en jijzelf bedolven onder alles wat het leven aan routine en bladgoud te bieden heeft. Alsof er niks meer is dat er toe doet, écht is en leven geeft. Deze tarotlegging, gemaakt bij een lied van Huub Oosterhuis, helpt om weer in contact te komen met je bron.

'Zwak als een breekbare rib'

Een tarotlegging aan de hand van een tekst van de mystica Hildegard van Bingen (1098 – 1179), over wat zwakte en kwetsbaarheid brengen