Franciscus en Clara

Home
Klik op afbeeldingen
Tarotleggingen
Franciscus en de duiven - Hoe mijn ziel gedijen kan

Dit is een tarotlegging bij een verhaal van Franciscus. De tarotlegging helpt je bij het gaan van een levensweg waarin je ziel gedijen kan.
In de spiegel van de eeuwigheid - Clara van Assisi

Deze tarotlegging is ge´nspireerd door een brief van Clara van Assisi waarin zij aanraadt in de spiegel van de eeuwigheid te kijken. Clara van Assisi is een vrouw uit de dertiende eeuw die heilige geworden is. In de tarotlegging kijk je in de spiegel van de eeuwigheid om te zien wat dit verandert in jezelf. Dit kan je rust brengen of bevrijding bieden.
Van de kleinste worm tot de hoogste rots

Franciscus hield van alles wat in de schepping te vinden is, van de kleinste worm tot de hoogste rots. Stem je af op de aarde, haar bewoners en de bron van het leven met deze poŰtische tarotlegging.
Het San Damianokruis

Het San Damianokruis hangt in Assisi. Franciscus hoorde het spreken. Christus kijkt met grote ogen de wereld in en houdt zijn armen open. Hij lijdt niet op dit kruis. Het beeld troost en moedigt aan om nieuwe, onbekende wegen te gaan. Ook wegen die je zelf niet kiest.
Met snelle stap


Een tarotlegging bij woorden van Clara van Assisi over het vasthouden aan je ideaal en hoe je dit het beste kan bereiken.
Franciscus en Clara - tarotlegging voor relaties

Een tarotlegging voor een andere, verrassende manier van omgaan in een relatie die niet goed loopt: met je partner, een familielid, leidinggevende, vriend of vriendin.